Fogadóóra időpontok

2023 október 10., kedd 13:58.
DI
Share

A Doktori Iskola oktatóinak, munkatársainak fogadóórái.

Bejelentkezés a fogadóórákra előzetes egyeztetés alapján az szfe.hu-s emailcímeken:

Prof. Dr. Balázs Géza – Doktori Iskola vezető: csütörtök 9-10 h vagy 09.11-től kéthetente 14-16 h, Vas utca 2/D. 1. em. 108-as szoba
balazs.geza@szfe.hu

Prof. Dr. Sepsi Enikő PhD programvezető fogadóórája: hétfő 14-16 h, Vas utca 2/D. 1. em. 101-es szoba
rektor@szfe.hu

Kiss-B. Atilla DLA programvezető fogadóórája: szerda 14-16 h, Vas utca 2/D. 1. em. 103-as szoba
kiss.b.atilla@szfe.hu

Prof. Dr. Kékesi Attila DLA programvezető-helyettes: Vas utca 2/D. 1. em. 103-as szoba (időpont előzetes egyeztetés alapján)
kekesi.attila@szfe.hu

Dr. Smid Róbert – Doktori Iskola titkár: hétfőn 107-es szoba, kedden 114-es szoba, Vas utca 2/D. 1. em.
smid.robert@szfe.hu

Egyéb hírek

Díjat nyert Washingtonban az SZFE doktorandusza, Dobri Dániel

Dobri Dánielnek, az LFZE és az SZFE együttműködésében létrehozott alkalmazott zeneszerzés szak oktatójának Halmazállapot-változások (States of Matter) című hegedű-cselló-zongora trióját mutatták be Washingtonban az Art Music Society 2024-25-ös évadában. A művet az amerikai kamarazenei egyesület zeneszerző versenyének díjazott darabjaként 27 ország 165 jelentkezője közül választották ki.

Gellért Dorottya „friss csillag” lesz

A Friss Hús Budapest Nemzetközi Rövidfilmfesztivál két éve hozta létre a Friss Csillag programot, amellyel sokoldalú pályakezdő színészekre kívánják felhívni a figyelmet. Nagy Katica, Váradi Gergely, Tóth Zsófia és Babinchak Atanáz után Gellért Dorottya is Friss Csillag lesz.

SZFE-s hallgató a Carmen címszerepében az Operettszínházban

Áprilisban mutatja be a Budapesti Operettszínház Frank Wildhorn Carmen című musicaljét. A Carment hármas szereposztásban – Nádasi Veronikával, Dancs Annamarival és a címszerepben Lipics Franciskával – láthatja a közönség. A bemutatók időpontja: április 19., 20. és 21.

A magyar nyelv hete a Nemzeti Színházban

A Petőfi Kulturális Ügynökség Kazinczy Műhelye, a Nemzeti Színház, valamint a Színház- és Filmművészeti Egyetem az 57. magyar nyelv hete alkalmából nyitóünnepséget szervezett a Nemzeti Színházban április 16-án.

Gilberto Conti brazil bábszínművész workshopja

2024. április 5-én és 6-án Gilberto Conti érkezett az egyetemünkre egy tízórás workshoppal. A kétnapos kurzus célja az volt, hogy a bábszínész és bábrendező osztályok betekintést nyerhessenek a papírmaszkok spirituális világába. Kiss Dorina másodéves bábrendező szakos hallgatónk beszámolója.

Bodrogi Gyula 90

„Az én színházam humanista. Embertől emberig tart.” 90 éves az ország egyik legnépszerűbb színésze, Bodrogi Gyula Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész, rendező, érdemes és kiváló művész, a Nemzet Színésze.

Amikor a politika szétszakítja a szerelmeseket

Május 26-án vetítik az 1968 – Egy szerelem rekonstrukciója című filmet a Duna TV-n, amelynek középpontjában egy igaz történet áll.

SZFE-s hallgatók az Irie Maffia új klipjében

Az Irie Maffia márciusban jelentette meg Mellettem című új kiadványát, ami több szempontból is formabontó a zenekar életében.
Több betöltése Több betöltése