Microsoft Office 365 Hallgatói Neptun Oktatói Neptun

KULTURÁLIS KÖRÚT A MAGYAR KULTÚRA NAPJA ALKALMÁBÓL SZFE-S HALLGATÓKKAL

Ünnepeljük együtt a Színház és- Filmművészeti Egyetem hallgatóival, egy kellemes városi sétával és izgalmas színházi kiselőadásokkal a Magyar Kultúra Napját! A kulturális körúton a Nemzeti Kulturális Alap székházát környező utcákban található műemléktábláknál fogunk megemlékezni a magyar kultúra egyéniségeiről kultúrtörténeti érdekességekkel, mesékkel, legendákkal. A program nyitó- és záróhelyszínén közreműködnek Hegedűs D. Géza és ifj. Vidnyánszky Attila […]

Ünnepeljük együtt a Színház és- Filmművészeti Egyetem hallgatóival, egy kellemes városi sétával és izgalmas színházi kiselőadásokkal a Magyar Kultúra Napját!

A kulturális körúton a Nemzeti Kulturális Alap székházát környező utcákban található műemléktábláknál fogunk megemlékezni a magyar kultúra egyéniségeiről kultúrtörténeti érdekességekkel, mesékkel, legendákkal. A program nyitó- és záróhelyszínén közreműködnek Hegedűs D. Géza és ifj. Vidnyánszky Attila harmadéves próza színművész hallgatói, akik verses etűdöket adnak elő a Himnusz témájához kapcsolódóan.
Időpont: 2023. január 24., kedd 17.00
Tervezett időtartam: 90 perc
Indulás: Nemzeti Kulturális Alap székháza (1085 Budapest, Gyulai Pál u. 13.)
Érkezés: Uránia Nemzeti Filmszínház (1088 Budapest, Rákóczi út 21.)
Az eseményen való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött az nka30@emet.gov.hu címen 2023. január 23., hétfő 10 óráig.
Maximum létszám: 30 fő
Fotó: Nemzeti Kulturális Alap