Microsoft Office 365 Hallgatói Neptun Oktatói Neptun

Március 15-ei megemlékezés az SZFE-n

A Színház- és Filmművészeti Egyetem ünnepi megemlékezést tartott az 1848-49-es forradalom és szabadságharc évfordulójának alkalmából. A március 14-én megrendezett eseménynek az Uránia Nemzeti Filmszínház adott otthont. Ünnepi beszédet mondott Prof. Dr. Balázs Géza az Egyetemi Doktori és Habilitációs Tanács elnöke. Az SZFE hallgatói ünnepi előadással emlékeztek meg az 1848-49-es forradalom és szabadságharc eseményeiről. A műsorban […]

A Színház- és Filmművészeti Egyetem ünnepi megemlékezést tartott az 1848-49-es forradalom és szabadságharc évfordulójának alkalmából. A március 14-én megrendezett eseménynek az Uránia Nemzeti Filmszínház adott otthont.

Ünnepi beszédet mondott Prof. Dr. Balázs Géza az Egyetemi Doktori és Habilitációs Tanács elnöke. Az SZFE hallgatói ünnepi előadással emlékeztek meg az 1848-49-es forradalom és szabadságharc eseményeiről. A műsorban közreműködtek az elsőéves prózai színművész szakos hallgatók, az előadást Funtek Frigyes osztályvezető zárta a Nemzeti dal soraival. A műsort konferálta Szabó Cintia másodéves zenés színművész szakos hallgatónk.

Részlet az elsőéves prózai színművész osztály előadásából – videó