Microsoft Office 365 Hallgatói Neptun Oktatói Neptun

Megható jótékonysági programban vett részt az SZFE

Gyermekotthon lakóit látogatta meg a Színház- és Filmművészeti Egyetem, ahol egyetemi adományokból vett társasjátékokat, sporteszközöket, kreatív-fejlesztő játékokat, iskolaszereket, valamint rajz- és íróeszközöket ajándékozott az ott élő gyermekek számára. Az egyetem célja olyan ajándékok adományozása volt, amelyek pótolják a gyerekek által mindennap igénybevett és elhasznált játékokat, iskolaszereket. A Nemzeti Színház, az Uránia Nemzeti Filmszínház és az […]

Gyermekotthon lakóit látogatta meg a Színház- és Filmművészeti Egyetem, ahol egyetemi adományokból vett társasjátékokat, sporteszközöket, kreatív-fejlesztő játékokat, iskolaszereket, valamint rajz- és íróeszközöket ajándékozott az ott élő gyermekek számára.

Az egyetem célja olyan ajándékok adományozása volt, amelyek pótolják a gyerekek által mindennap igénybevett és elhasznált játékokat, iskolaszereket.

A Nemzeti Színház, az Uránia Nemzeti Filmszínház és az Országos Színháztörténeti Múzeum és Intézet felajánlásának köszönhetően nem csupán a gyermekotthon lakóit, hanem a dolgozóit is sikerült  meglepni múzem-, színház- és mozijegyekkel.

Hegedüs Kata