Microsoft Office 365 Hallgatói Neptun Oktatói Neptun

Rátóti Zoltán: „A Madách-projekt elindíthat egy nemzetközi diskurzust”

A Madách Projekttel az idén 200 éve született halhatatlan drámaírónk, Madách Imre emléke előtt tiszteleg a 2023-as magyarországi Színházi Olimpia. A rendezvénysorozat keretében hazai és külföldi színművészeti egyetemek hallgatóinak előadásában kel életre Az ember tragédiája, oly módon, hogy minden színt a saját anyanyelvükön adnak elő a különböző országokból érkező csoportok.  Rátóti Zoltán, az SZFE rektoraA IX. […]

A Madách Projekttel az idén 200 éve született halhatatlan drámaírónk, Madách Imre emléke előtt tiszteleg a 2023-as magyarországi Színházi Olimpia. A rendezvénysorozat keretében hazai és külföldi színművészeti egyetemek hallgatóinak előadásában kel életre Az ember tragédiája, oly módon, hogy minden színt a saját anyanyelvükön adnak elő a különböző országokból érkező csoportok. 

Rátóti Zoltán, az SZFE rektora

A IX. Madách Nemzetközi Színházi Találkozó részeként létrejövő programsorozatról a szervező Színház és- Filmművészeti Egyetem rektorával, Rátóti Zoltánnal, illetve az intézmény rektori tanácsadó és rektori ügyekért felelős kabinetvezető-helyettesével, dr. László-Gulyás Dórával és dr. Huszár Orsolya nemzetközi igazgatóval a szinhaz.org beszélgetett.

A cikk az alábbi linken elérhető:

Rátóti Zoltán: „A Madách-projekt elindíthat egy nemzetközi diskurzust” – 10. Színházi Olimpia (szinhaz.org)