Microsoft Office 365 Hallgatói Neptun Oktatói Neptun

Rendkívüli rezsikompenzáló juttatást kaptak az SZFE dolgozói

A Színház- és Filmművészeti Egyetem vezetése támogatta az intézmény Üzemi Tanácsának javaslatát, miszerint részesüljenek munkáltatói bérkompenzációban azon munkavállalók, akiknek – munkabérükre figyelemmel – leginkább segítséget jelenthet ez a plusz juttatás. A megnövekedett megélhetési költségekre tekintettel egyszeri, rendkívüli évközi juttatásban részesültek a Színház- és Filmművészeti Egyetem alacsonyabb keresetű munkatársai. A juttatás mértékét az Egyetem vezetése az […]

A Színház- és Filmművészeti Egyetem vezetése támogatta az intézmény Üzemi Tanácsának javaslatát, miszerint részesüljenek munkáltatói bérkompenzációban azon munkavállalók, akiknek – munkabérükre figyelemmel – leginkább segítséget jelenthet ez a plusz juttatás.

A megnövekedett megélhetési költségekre tekintettel egyszeri, rendkívüli évközi juttatásban részesültek a Színház- és Filmművészeti Egyetem alacsonyabb keresetű munkatársai. A juttatás mértékét az Egyetem vezetése az Üzemi Tanács javaslatára, a jelenlegi bruttó bérekhez igazodóan, a teljes állású státuszra vetítetten határozta meg. A részmunkaidős kollégák arányosított kompenzációt kaptak.

Az Egyetem vezetése reméli, döntésükkel enyhíteni tudják a támogatásban részesülő munkavállalók anyagi terheit az Ünnepek előtt!