Microsoft Office 365 Hallgatói Neptun Oktatói Neptun

SZFE-s diákok a Pesti Színházban

“Törékenyebben állnak a szakmához”- Bemutatkozott Hegedűs D. Géza és Ifj. Vidnyánszky Attila osztálya. A Vígszínház Kinek az ég alatt már senkije sincsen című előadása új szereposztással tért vissza február 3-án a Pesti Színházba. A korabeli elbeszélések, levelek és naplóbejegyzések alapján megírt színmű, Arany János élettörténetén keresztül próbálja közelebb hozni hozzánk a kor nagyjainak szellemiségét. A […]

“Törékenyebben állnak a szakmához”- Bemutatkozott Hegedűs D. Géza és Ifj. Vidnyánszky Attila osztálya. A Vígszínház Kinek az ég alatt már senkije sincsen című előadása új szereposztással tért vissza február 3-án a Pesti Színházba.

A korabeli elbeszélések, levelek és naplóbejegyzések alapján megírt színmű, Arany János élettörténetén keresztül próbálja közelebb hozni hozzánk a kor nagyjainak szellemiségét. A reformkori emberi kapcsolatok bemutatásával, a március 15-i eseményekhez fűződő hitek megidézésével az előadás választ keres arra, hogy mi közünk van ma a 19. század gondolatiságához.

Pigler Emília Zitát, Nyomárkay Zsigmondot, Molnár Andrást, Gál Réka Ágotát, Bíró Kristófot, Kukovecz Ákost, Juniki Noémit, Kozma Veronika Máriát, Lukács Ádámot, Atlasz Barnabást, Németh Áron Valentint és Bukovszky Orsolyát új beállóként köszöntheti a közönség.

A teljes cikk az alábbi linken érhető el:

“Törékenyebben állnak a szakmához” – Bemutatkozik Hegedűs D. Géza és ifj. Vidnyánszky Attila osztálya (szinhaz.online)

Fotós: Dömölky Dániel