Microsoft Office 365 Hallgatói Neptun Oktatói Neptun

SZFE-S HALLGATÓK IS FELLÉPTEK A HIMNUSZ SZÜLETÉSNAPJA ALKALMÁBÓL RENDEZETT ÜNNEPI PROGRAMOKON

A magyar kultúra napján, az Európa Kulturális Fővárosa-programév nyitó hétvégéjén a harmadéves fizikai színházi szakos hallgatóink is felléptek.A gazdag programok közt szerepelt az Óváros piac, ahol a helyi és a Bakony–Balaton-régió termelői, gazdái várták a piacozás szerelmeseit, látogathatók voltak a Művészetek Háza Veszprém kiállításai, valamint a Veszprémi Érsekség vezetett sétákon mutatta be a várnegyed megújításának […]

A magyar kultúra napján, az Európa Kulturális Fővárosa-programév nyitó hétvégéjén a harmadéves fizikai színházi szakos hallgatóink is felléptek.

A gazdag programok közt szerepelt az Óváros piac, ahol a helyi és a Bakony–Balaton-régió termelői, gazdái várták a piacozás szerelmeseit, látogathatók voltak a Művészetek Háza Veszprém kiállításai, valamint a Veszprémi Érsekség vezetett sétákon mutatta be a várnegyed megújításának munkálatait.

A Hangvilla Multifunkcionális Közösségi Térben a Forte Társulat ősbemutató keretében adta elő Petőfi Sándor születésének 200. évfordulója alkalmából elkészült A helység kalapácsa című kortárs zenei és színházi eposzparódiát. A Horváth Balázs komponálta zeneművet a veszprémi Mendelssohn Kamarazenekar szólaltatta meg, az előadást az SZFE osztályvezető oktatója, Horváth Csaba rendezte, szereplői a Forte Társulat tagjai, akik a Színház- és Filmművészeti Egyetem harmadéves fizikai színházi szakos hallgatóival egészültek ki.