Microsoft Office 365 Hallgatói Neptun Oktatói Neptun

Teltházas hallgatói előadás a PIM-ben

Petőfi Sándor születésének 200. évfordulója alkalmából nagyszabású, új állandó kiállítással köszöntötte névadóját a Petőfi Irodalmi Múzeum. A kiállításhoz kapcsolódó rendezvényen a másodéves zenés színművész osztályunk tartott nagysikerű előadást. Kiss-B. Atilla-Homonnay Zsolt osztályvezetők másodéves zenés színművész szakos növendékei  teltház előtt léptek fel Petőfi Sándor leghíresebb forradalmi és a forradalom időszakában született szerelmes költeményeivel. A több mint […]

Petőfi Sándor születésének 200. évfordulója alkalmából nagyszabású, új állandó kiállítással köszöntötte névadóját a Petőfi Irodalmi Múzeum. A kiállításhoz kapcsolódó rendezvényen a másodéves zenés színművész osztályunk tartott nagysikerű előadást.

Kiss-B. Atilla-Homonnay Zsolt osztályvezetők másodéves zenés színművész szakos növendékei  teltház előtt léptek fel Petőfi Sándor leghíresebb forradalmi és a forradalom időszakában született szerelmes költeményeivel. A több mint negyvenöt perces előadás olyan sikert aratott, hogy a hallgatók a műsort kiegészítik Petőfi Sándor és Arany János levelezésével, s terveik szerint repertoárjukon tartják a műsort. Az osztályt a fellépésre Szilágyi Enikő készítette fel.

Gratulálunk hallgatóinknak a sikeres fellépéshez!

A kiállítással együtt a felújított közönségforgalmi terek és a Károlyi-kerttel egybenyitott múzeum udvara is megnyílik a látogatók előtt, valamint egész napos, változatos programsorozattal készülünk a velünk ünneplők számára.

Fotó: Tassonyi Balázs