Microsoft Office 365 Hallgatói Neptun Oktatói Neptun

KARRIER

Tóth Péter

„Minden munka: amit meg kell tenni, és minden szórakozás: amit önként vállal az ember.” /Mark Twain

A Színház és Filmművészeti Egyetem – mint bármely cég, vállalat – a munkaerőtoborzást a HR-részlegén keresztül végzi. Álláshirdetéseit a honlapon és a professzionális álláskereső portálokon jeleníti meg. Ennek a tevékenységnek a vezetője Tóth Péter.

Az SZFE HR többek között szervezetfejlesztést és teljesítményértékelést is végez. Támogatja a döntéshozatalt a jelöltekkel kapcsolatban. Koordinálja az új kollégák integrálását és orientációját. Fejleszti a toborzás-kiválasztás folyamatát. A Színház és Filmművészeti Egyetemen a Humánerőforrás szervezet a Kancellária azon szervezeti egysége, amely ellátja a létszám- és bérgazdálkodással kapcsolatos kancelláriai feladatokat és a foglalkoztatottakkal kapcsolatos munkaügyi támogatást, valamint koordinálja az ezzel összefüggő egyéb tevékenységeket.

A Színház és Filmművészeti Egyetemen a HR szeme előtt a kiválóságra törekvés lebeg. Fontos feladata, hogy a vezetők mindennapi munkájában hangsúlyt kapjon a munkatársak inspirálása és fejlesztése, s a közös célok iránti elkötelezettség megteremtése. Alapvető fontosságú, hogy a munkatársak személyes érdeklődésük és tudományos elhivatottságuk szerint a lehető legjobbat hozzák ki magukból. Ehhez elengedhetetlen a folyamatos párbeszéd a fejlődéshez szükséges feltételekről és a szakmai tapasztalatok, együttműködési lehetőségek biztosításáról. Eltökélt szándéka a rendszeres és sokoldalú visszajelzéseken alapuló szervezeti kultúra megteremtése.

„Az egyetlen módja, hogy igazán elégedett légy, ha nagyszerű munkát végzel. Erre az egyetlen lehetőség, ha szereted, amit csinálsz. Ha ezt még nem találtad meg, akkor keress tovább. Ne add fel!” /Steve Jobs

Tóth Péter, az SZFE HR vezetője
toth.peter@szfe.hu
06 1 551 5753

Az almenüpontokban megtalálja aktuális álláspályázatainkat.