Microsoft Office 365 Hallgatói Neptun Oktatói Neptun

FELHÍVÁS!!!

Felhívás az SZFE egykori hallgatói részére Tisztelt Művészek, Egykori Hallgatóink!Egyetemünk kiemelten fontos céljának tekinti, hogy a Színház- és Filmművészeti Egyetemen ...


Felhívás az SZFE egykori hallgatói részére

Tisztelt Művészek, Egykori Hallgatóink!

Egyetemünk kiemelten fontos céljának tekinti, hogy a Színház- és Filmművészeti Egyetemen és jogelőd intézményeiben végzett, megbecsült művészeink részére Arany (50 év után), Gyémánt (60 év után), Vas (65 év után) és Rubin (70 év után) diplomáikat kiállítsuk és időről-időre átadjuk. Nagy örömünkre szolgált, hogy a 2021. szeptember 23-i tanévnyitó Ünnepi Szenátusi Ülésen — a járványhelyzet miatt kiesett hosszú időszak után – ismét személyesen adhattunk át jubileumi diplomákat azok számra, akikhez az adatbázisaink segítségével eljutottunk. Sajnos ilyen időtávban adatbázisaink fokozatosan elavultak, ezért az elkövetkező időszakban folytatjuk a feltáró munkát, hogy végül minden érintett, aki erre igényt tart, megkapja megérdemelt jubileumi oklevelét.

Ezúton kérjük egykori diákjaink segítségét is. Mindazok, akik a járványidőszak miatti elmaradás okán egészen idén szeptemberig — a diplomakiadás évére tekintettel — jogosulttá váltak a jubileumi oklevélre, de azt még nem kapták meg, jelentkezzenek a Színház- és Filmművészeti Egyetemen (honlap@szfe.hu). Az SZFE arra törekszik, hogy valamennyi megbecsült egykori hallgatójának ünnepélyes keretek között adja át megérdemelt oklevelét, de más egyeztetett átadási módra is nyitottak vagyunk.

Kérjük megtisztelő jelentkezésüket és segítségüket!

Tisztelettel,

Színház- és Filmművészeti Egyetem