Microsoft Office 365 Hallgatói Neptun Oktatói Neptun

A Baltazár Színház hozzáférhetővé teszi összes korábbi előadásának felvételét

Az 1998-ban alakult Baltazár Színház az egyetlen olyan színtársulat hazánkban, melynek tagjai értelmi sérült színészek. A Baltazár egyszerre lát el művészi és társadalmi feladatot, hiszen lehetőséget teremt sérült emberek számára, hogy tehetségüket megmutassák, a nézők számára pedig, hogy szembesüljenek e tehetséggel. A Baltazár Színház honlapja videótárral bővült, amelyen keresztül mostantól elérhető a társulat összes, már […]

Az 1998-ban alakult Baltazár Színház az egyetlen olyan színtársulat hazánkban, melynek tagjai értelmi sérült színészek. A Baltazár egyszerre lát el művészi és társadalmi feladatot, hiszen lehetőséget teremt sérült emberek számára, hogy tehetségüket megmutassák, a nézők számára pedig, hogy szembesüljenek e tehetséggel.

A Baltazár Színház honlapja videótárral bővült, amelyen keresztül mostantól elérhető a társulat összes, már nem játszott előadásának felvétele, valamint négy, Baltazárról szóló film is. Fontos érv volt a videótár megalkotása mellett az is, hogy kutatási és oktatási anyagként is könnyen elérhetővé váljon.

A Baltazár videói természetesen nemcsak a színháztörténetnek, a kutatóknak és a pedagógusoknak szólnak, hanem minden olyan nézőnek, aki szívesen meg- illetve újranézné ezeket az előadásokat.

A videótár a Baltazár Színház honlapján alábbi linken érhető el:
http://baltazarszinhaz.hu/videotar/