Microsoft Office 365 Hallgatói Neptun Oktatói Neptun

Egyetemünk oktatói is életműdíjat kaptak

Átadták a Magyar Filmakadémia Egyesület életműdíjait a Magyar Mozgókép Fesztiválon a balatonfüredi Kisfaludy galériában tartott szombati gálaesten. A köszöntőket követően átadták a Magyar Filmakadémia Egyesület életműdíjait, amelyet egyetemünk két oktatója, András Ferenc Kossuth-díjas rendező és Huszti Péter színművész is átvehetett a színpadon. A további díjazottak: Rófusz Ferenc Oscar-díjas animációs rendező, Szakács Györgyi jelmeztervező és Udvaros […]

Átadták a Magyar Filmakadémia Egyesület életműdíjait a Magyar Mozgókép Fesztiválon a balatonfüredi Kisfaludy galériában tartott szombati gálaesten.

A köszöntőket követően átadták a Magyar Filmakadémia Egyesület életműdíjait, amelyet egyetemünk két oktatója, András Ferenc Kossuth-díjas rendező és Huszti Péter színművész is átvehetett a színpadon. A további díjazottak: Rófusz Ferenc Oscar-díjas animációs rendező, Szakács Györgyi jelmeztervező és Udvaros Dorottya színésznő, a nemrég elhunyt operatőr, Hildebrand István munkásságát pedig posztumusz életműdíjjal ismerték el.

Az elismerésekhez ezúton is gratulálunk!

Forrás: www.mandiner.hu